Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Centre de Formació d’Adults incrementa el nombre d’usuaris

Aquest equipament educatiu compta actualment amb 270 inscrits, un 45,9% més que el curs passat.

El Centre de Formació d’Adults ha incrementat el nombre de matriculacions un 46% aquest primer trimestre del curs 2021-2022. En total ha registrat 270 inscrits, 85 més que el curs passat. L’alumnat del centre s’ha inscrit als cursos formals (Etapa instrumental I i II, Competències bàsiques, GESO, GESO a través de l’IOC, preparació per a les proves d’accés a Grau superior i universitat per a majors de 25 i 45), idiomes (anglès i castellà), memòria i els tastets del primer trimestre.  

El regidor d’Educació, David Martínez, remarca que “el Centre de Formació d’Adults, com a servei municipal, busca adaptar-se a les necessitats de les persones. El ventall d’edat dels usuaris és a partir de 17 anys i sense límit, per donar possibilitats als diferents interessos dels usuaris:  formació, enriquiment personal...En definitiva, aprenentatge al llarg de la vida”.

La directora del CFA, Montse Busom, fa una valoració molt positiva de l’ampliació d’usuaris i destaca que “pensem que d’una banda hi ha un segment de població que vol reconduir i millorar la seva formació per diferents motius i al CFA troba resposta i, d’altra, la bona evolució de la Covid-19 ha animat les persones a inscriure’s a la resta de formacions sumat a que aquest curs hi ha nova oferta de tastets”. 

Arran de l’alta demanda de persones que volen aprendre la llengua anglesa, el Centre de Formacions d’Adults ha doblat un nivell d’anglès, el B1. L’oferta de Tastets TIC i Tastets Culturals també ha contribuït a l’èxit d’inscrits al CFA, ja que el curs passat, durant el primer trimestre, només es va poder fer el tastet de seguretat informàtica personal, dels quatre programats inicialment com a conseqüència de les mesures de prevenció de la Covid-19.

 

Galeria d'Imatges