Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Centre de Formació d’Adults obre les inscripcions per als cursos d’hivern

Aconseguir l’ESO o la preparació de les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà són algunes de les propostes del Centre de Formació d’Adults La Xarxa per al proper curs.

El Centre de Formació d'Adults La Xarxa (CFA La Xarxa) obre el procés tant per assistir a les sessions per aconseguir el títol d'ESO a través de l'Institut Obert de Catalunya com per al curs de preparació de les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà.

Entre el 3 i el 7 de setembre es pot sol·licitar entrevista al Centre de Formació d'Adults La Xarxa per cursar els mòduls trimestrals que permetran obtenir el títol d'ESO, des de casa. A l'entrevista s'explica el procediment, els primers passos a seguir a l'IOC i s'aconsella el millor itinerari per fer les assignatures segons les hores de dedicació i les preferències o dificultats de cada persona.

També s'inicia la setmana vinent la inscripció al curs de preparació de les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà. Aquesta serà la primera vegada que es faci aquest curs al CFA Sitges. Durant sis mesos, d'octubre a abril, s'impartiran les sessions en horari de matí.

En acabar el curs, els alumnes es presentaran a les proves lliures que convoca la Generalitat, en un institut autoritzat. En aquest cas, la inscripció s'ha de fer a l'OAC, al carrer Nou, 12, i també és recomanable trucar primer al Centre per informar-se sobre el funcionament del curs i dels horaris. El preu de tot el curs és de 180€.

Les professores del CFA Sitges asseguren que “les persones que aconsegueixen assolir els seus objectius, és a dir, acabar l'ESO o accedir als cicles formatius, parlen molt favorablement d'aquests dos sistemes i, en tots dos casos, les xifres parlen d'uns percentatges d'èxit molt elevats.”  

El Centre de Formació d'Adults La Xarxa també obre al setembre les inscripcions a altres cursos com el d'alfabetització, certificat d'estudis primaris, ampliació de coneixements bàsics, cursos de castellà per a estrangers, català o anglès, tallers de memòria i de tecnologies de la informació i la comunicació. A més reprendrà el cicle de conferències gratuïtes Sitges, un món per conèixer.