Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El cicle Sitges, un món per conèixer arriba a l’exposició L'Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat

Una quinzena de persones han participat aquest dijous a la visita guiada de l'Escola d'Adults a l'exposició L'Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat.

L'exposició L'Art modern. Obres mestres del Cau Ferrat ha estat aquest dijous la darrera de les xerrades del cicle de conferències Sitges, un món per conèixer. Maria Bruno, del Consorci del Patrimoni de Sitges, ha estat l'encarregada de fer una visita guiada a l'exposició, on el grup ha pogut veure la selecció de diverses obres mestres que recull la mostra d'autors com Ramon Casas, El Greco, Pablo Picasso, Miquel Utrillo i Santiago Rusiñol.

El cicle de xerrades està organitzat pel Centre de Formació d'Adults que fins al mes de juny del 2013 celebrarà una conferència mensual on es tractaran diferents temes culturals com la Ploma d'Or, Sant Bartomeu i Santa Tecla, el Corpus o el Ball de la Moixiganga.

Com a novetat aquesta temporada, Centre de Formació d'Adults ofereix un sopar gratuït a cadascun dels conferenciants i a un convidat, gràcies a la col•laboració del Gremi d'Hostaleria de Sitges.