Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Consell d'Infants presenta un projecte de gronxadors per a nens de més de vuit anys

Els consellers van argumentar la necessitat de disposar d'un parc amb jocs com tirolines, gronxadors de teranyina, balacins giratoris i fins i tot taules per poder brenar, més propis d'infants de més edat.

Els joves consellers i conselleres del Consell d'Infants de Sitges van presentar dimarts el projecte de nou parc infantil pensat per a nens i nenes de més de vuit anys.

Els consellers van argumentar la necessitat de disposar d'un parc amb jocs com tirolines, gronxadors de teranyina, balacins giratoris i fins i tot taules per poder brenar, més propis d'infants de més edat. Els infants es van oferir a col·laborar amb els tècnics municipals per al disseny del parc, que es podria ubicar al Parc de Can Robert, van explicar.

Els infants van exposar que disposar d'equipaments per a aquestes edats contribueix a generar espais de relació i socialització a l'exterior, en un moment en que molts joves comencen a destinar molt temps al consum de mòbils i tablets.

L'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el regidor d'Ensenyament, Eduard Terrado, van felicitar als infants per la iniciativa i es van comprometre a impulsar el projecte al futur govern local.