Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El desenvolupament del nadó i el rol parental, al cicle Créixer en Família

Les famílies amb infants de 0 a 3 anys podran resoldre dubtes i neguits sobre la primera infància. i La sessió tindrà lloc el 12 d’abril a les 18.30 h i es podrà seguir online. Les persones interessades s’han d’inscriure a través del correu electrònic educacio@sitges.cat.

El 12 d’abril tindrà lloc la xerrada ‘Desenvolupament del nadó i el rol parental’ amb l’objectiu de resoldre dubtes i neguits sobre diferents qüestions relacionades amb la primera infància. La sessió es podrà seguir online a partir de les 18:30 hores. Per poder assistir-hi, cal fer la inscripció prèvia a educacio@sitges.cat.

Durant la xerrada es parlarà dels primers anys de vida de l’infant en un moment, en què sorgeixen qüestions sobre com afrontar la criança del nadó, les pràctiques educatives a posar en marxa  i la capacitat de fer-ho. També es donaran eines per ajudar als fills i a les files a créixer i es tractaran temes relacionats amb el plor, l’alimentació, el moviment, el tacte, la mirada, el joc o el temperament. 

La xerrada forma part del Cicle Créixer en família, impulsat per l’Ajuntament de Sitges, amb el suport de la Diputació de Barcelona. La finalitat és oferir a les famílies eines sobre diferents temàtiques i franges d’edat a l’hora educar de forma positiva.

Desenvolupament del nadó i el rol parental

    • 12 d’abril, a les 18.30 h
    • Per a famílies amb infants de 0 a 3 anys
    • Inscripcions a educacio@sitges.cat
    • Format: Online
    • Activitat gratuïta