Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El projecte del Passaport Edunauta tanca el curs amb l'entrega de diplomes

Entrega diplomes Edunauta 2023
Entrega diplomes Edunauta 2023
El tancament del programa es farà el 18 de juny de 17.30 a 19.30 h al parc del Rocà, just a l’exterior de l’Espai Jove, i inclourà el lliurament de diplomes, tallers i sorpreses. Les activitats són gratuïtes i s’adrecen a infants, de 3 a 12 anys.

Els infants, de 3 a 12 anys, clouran el projecte del Passaport Edunauta amb la l'acte de graduació aquest dimarts 18 de juny. L’esdeveniment començarà a partir de les 17.30 h al parc del Rocà, (conegut popularment com la pineda de l’Espai Jove), amb activitats de lleure educatiu com el lliurament de diplomes, tallers i sorpreses. Les propostes són gratuïtes i s’oferiran fins les a 19.30 hores, l’únic requisit és portar el Passaport Edunauta. D'questa manera finalitza el Passaport Edunauta d’aquest curs escolar, en el qual s’han programat més d’un centenar de propostes culturals, esportives i lúdiques per a per a 1.500 infants de primer fins a sisè de Primària.

Aquest és un projecte educatiu comunitari, impulsat per la regidoria d'educació de l’Ajuntament de Sitges amb la finalitat de promoure la igualtat d’oportunitats i fomentar l’aprenentatge fora de l’escola. El projecte vol connectar la potència educativa de la vila a través del concepte d’Educació 360.

Aquest viatge va començar el novembre passat. Al llarg d'aquests sis mesos els infants de Sitges han pogut viure experiències com a font de coneixement a les biblioteques de Sitges, als Museus de Sitges, a l’Espai Jove, a la Societat Recreativa El Retiro, al Casino Prado Suburense, a l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, a l’escola Municipal de Música Montserrat Almirall i a l’associació Biodiversitat Sitges.