Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Servei d’Educació organitza avui la sessió informativa sobre la preinscripció escolar per al curs 2021-2022

La xerrada es podrà seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Sitges a les 18 hores. L’objectiu de la sessió és assessorar i orientar les famílies de Sitges, que hagin de fer la preinscripció per primera vegada dels seus fills i filles a Educació Infantil (P3) o que comencin a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria)

Amb l’objectiu d’orientar les famílies amb fills i filles que iniciaran el curs vinent l’escolaritat a P3 o que començaran a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria), la regidoria d’Educació organitza avui una sessió informativa a les 6 de la tarda que es podrà seguir a través del canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges.

En aquesta xerrada els pares, mares i tutors podran aclarir els dubtes més freqüents en el procés de preinscripció com el calendari de preinscripció, els criteris d’admissió, la documentació necessària que cal presentar i on s’ha de presentar la sol·licitud, entre d’altres qüestions. També s’informarà de les dates que es faran les tradicionals jornades de portes obertes a les escoles i instituts, que enguany seran presencials i virtuals.

Les dates del procés de preinscripció, que estableix el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per al curs escolar 2021-2022, són del 15 al 24 de març per a Educació infantil de segon cicle i educació  primària. La presentació de sol·licituds de preinscripció per a l’Educació secundària obligatòria serà del 17 al 24 de març de 2021. 

 

Calendari

 

Sessió informativa sobre la preinscripció del curs escolar 2021-2022

Data: 23 de febrer

Hora: 18 h

Telemàtica: Canal oficial de youtube de l’Ajuntament de Sitges.