Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Servei d’Educació organitza el 23 de febrer una sessió informativa sobre la  preinscripció escolar per al curs 2021-2022

La xerrada es farà telemàticament a partir de les 18 hores a través del canal oficial de Youtube de l’Ajuntament de Sitges. L’objectiu de la sessió és assessorar i orientar les famílies de Sitges, que hagin de fer la preinscripció per primera vegada dels seus fills i filles a Educació Infantil (P3) o que comencin a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria).

L'Oficina Municipal d'Escolarització  (OME) organitzarà el proper 23 de febrer una sessió informativa telemàtica sobre el procés de preinscripció escolar i l’oferta educativa de Sitges per al curs 2021-2022. L’objectiu és assessorar i orientar les famílies amb fills i filles que iniciaran l’escolaritat a P3 o que començaran a cursar l’ESO (Educació Secundària Obligatòria). L’acte començarà a les 18 h i es podrà veure online a través del canal oficial de youtube de l’Ajuntament de Sitges.

En aquesta xerrada, adreçada als pares, mares i tutors, es pretén aclarir els dubtes més freqüents en el procés de preinscripció com quin és el calendari de preinscripció, els criteris d’admissió, la documentació necessària que cal presentar i on s’ha de presentar la sol·licitud, entre d’altres qüestions. També s’informarà de les dates que es faran les tradicionals jornades de portes obertes a les escoles i instituts, que enguany seran presencials i virtuals.

Les dates del procés de preinscripció, que estableix el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per al curs escolar 2021-2022, són del 15 al 24 de març de 2021 per a Educació infantil de segon cicle i educació  primària. La presentació de sol·licituds de preinscripció per a l’ Educació secundària obligatòria serà del 17 al 24 de març de 2021. 

 

Calendari: Sessió informativa sobre la preinscripció del curs escolar 2021-2022

Data: 23 de febrer

Hora: 18 h

Telemàtica: Canal oficial de youtube de l’Ajuntament de Sitges