Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El XVIIIè Consell d’Infants es constitueix de forma telemàtica per abordar nous projectes

L’Alcaldessa, Aurora Carbonell, i el regidor d’Educació, David Martínez, encoratgen els 22 components del Consell a treballar en la millora de Sitges.

Els 22 membres de la XVIII edició del Consell d’Infants de Sitges ja poden començar els seus treballs, després que aquest dilluns s’ha fet la constitució d’aquest organisme de participació de forma telemàtica.  La sessió d’obertura s’ha pogut seguir pel Canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges.

El regidor d’Educació, David Martínez, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als integrants del nou Consell i els ha recordat la importància de la seva feina: “Sou els ulls i la veu de tota la infància de Sitges i els vostres projectes els entomem els polítics com un repte, per fer-los realitat”.

El mateix regidor d’Educació, David Martínez, ha estat l’encarregat de llegir els noms dels consellers i conselleres que formen part del XVIIIè Consell d’Infants i que són els autèntics protagonistes del projecte iniciat aquest dilluns.

Els consellers i conselleres que entren nous, de 5è curs de primària, s’estaran tot aquest curs i el vinent i són: Júlia Martínez Rossell (Escola Agnès de Sitges), Yara Uzcategui Salazar (Escola Esteve Barrachina), Mariona Martínez Arias (Escola Esteve Barrachina), Iris Cabistany Medina (Escola Esteve Barrachina), Hugo Gallardo Vives (Escola Maria Ossó), Alejandro Ballester Aparicio (Escola Maria Ossó), Valira Benazet Morales (Escola Miquel Utrillo), Elizabeth Vargas Faundez (Escola Miquel Utrillo), Adrià Yll Guallar (Escola Miquel Utrillo), Oriol Ripoll López (Escola Pia), Clàudia Pla Cornellana (Escola Pia), Èrika Benguerel Rodrigo (British School of BCN), Chloe Recorbet Paraira (British School of BCN).

Els consellers i conselleres de 6è de primària afronten el seu darrer any al Consell i són: Sara Eguía Segura (Escola Agnès de Sitges), Giulia Tudela Solimbergo (Escola Esteve Barrachina), Guiomar Soler Anton (Escola Esteve Barrachina), Fiona Milà Romà (Escola Maria Ossó), Carles Muñoz Olivares (Escola Maria Ossó), Kila De Vertiz Benza (Escola Miquel Utrillo), Àlex Casalots Macià (Escola Miquel Utrillo), Eloi Almirall Vivó (Escola Pia) i Marc Cid Baldrich (Escola Pia).

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha tancat l’acte animant els nous integrants d’aquest organisme a “treballar per tots i totes vosaltres, però també a treballar per tot Sitges”. L’Alcaldessa els ha assegurat que el treball en equip els enriquirà molt com a persones: “Aprendreu molt coneixent idees i projectes dels altres. Us servirà per veure que podeu pensar diferent, però continuar sent amics i fins i tot treballar junts per uns objectius comuns”.

Anteriors Consells d’Infants han permès tirar endavant projectes com la creació d’un parc infantil inclusiu, projectes d’educació antibullying, el disseny d’un skate park, la creació d’un carril bici o d’activitats turístiques destinades a famílies i infants, entre molts d’altres.