Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El XVIIIè Consell d’infants es constituirà dilluns vinent en format telemàtic

La constitució del Consell d’Infants es podrà veure en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges, a les 18 hores.

El XVIIIè Consell d’Infants enceta les seves tasques aquest dilluns, a través d’un acte telemàtic de constitució que es podrà seguir al canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges des de les 18 hores. La normativa sanitària derivada de la lluita contra la COVID19 ha obligat a reformular aquest primer pas del nou Consell.

El regidor d’Educació, David Martínez, obrirà l’acte amb la salutació cap el nou Consell. Martínez recorda que “aquest és el 18è consell, de manera que ja estem parlant d’un fòrum de participació de la infància de Sitges que s’ha demostrat útil perquè els nens i nenes expressin les seves opinions i inquietuds, i l’Ajuntament les pugui rebre, valorar i fer viables”.

La constitució del nou Consell d’Infants contempla la lectura dels nomenaments i finalment l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, serà l’encarregada de cloure l’acte. 

Aquest nou Consell d’Infants estarà format per 22 membres, dos més que l’any passat, ja que les mesures contra la COVID19 han fet que alguns centres tinguin més grups de cinquè.

Una de les missions d’aquest organisme és la creació de propostes que s’eleven a l’Ajuntament, amb l’objectiu de transformar Sitges des d’una visió d’infància. En aquest sentit, per exemple, l’any passat es va cloure amb l’elaboració d’un projecte titulat “Cap de setmana a la Sitgetana”, una proposta d’activitats lúdiques per a infants i famílies.