Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Els experiments científics tornen a ser els protagonistes del Dia de la Ciència al carrer

La Fragata acollirà experiments científics aquest divendres de 9.30 a 12.30 hores. Es tracta d’una mostra anual de divulgació científica que aplegarà uns 700 alumnes, coordinada conjuntament per l’Ajuntament de Sitges i pel Centre de Recursos Pedagògics del Garraf.

Sitges celebra aquest divendres, 17 de novembre, una nova edició del Dia de la Ciència al carrer amb la tradicional mostra de divulgació científica a la Fragata, que aplegarà uns 700 alumnes de diferents centres educatius de la comarca del Garraf.

Nois i noies de 3r i 4t d’ESO, de Batxillerat i Cicles Formatius compartiran, des dels seus expositors, 18 experiments i coneixements científics a l’alumnat de 6è de Primària i 1r d’ESO, que visitarà la mostra per apropar-se a la ciència i a la tecnologia. Aquesta trobada anual pretén també promoure les vocacions científiques entre els infants i els adolescents de 10 a 17 anys.

El Dia de la Ciència al Carrer està coordinada conjuntament per l’Ajuntament de Sitges i pel Centre de Recursos Pedagògics del Garraf i compta amb la col·laboració d’entitats de la comarca del Garraf com la UPC, l’Espai Far, el Museu de Ferrocarril i el Centre d’Estudis del Mar o els Museus de Sitges, que obren les seves portes als nois i noies visitants. 

 

28a Setmana de la Ciència - Catalunya  

El Dia de la Ciència al carrer és una activitat programada en el marc de la Setmana de la Ciència organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Enguany la 28a Setmana de la Ciència se celebra del 10 al 19 de novembre amb un programa d’activitats de divulgació científica a tot Catalunya adreçades a tots els públics.  

Galeria d'Imatges