Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’ajuntament aprova la reparació de la teulada de l'Escola Miquel Utrillo

La coberta de l'Escola Miquel Utrillo s'arreglarà en les pròximes setmanes. L’actuació té un cost de 50.600 euros dels quals 30.000 assumirà la Generalitat i la resta l’Ajuntament

La reparació de la coberta de l'edifici que acull la secretaria de l'Escola Miquel Utrillo és l'obra més important de les diverses actuacions que l'Ajuntament porta a terme a les escoles públiques de Sitges. Arreglar la teulada del Miquel Utrillo costarà 50.600 euros, dels quals l'Ajuntament assumirà 20.600 i 30.000 la Generalitat. Aquest dimarts, la Junta de Govern local ha aprovat l'adjudicació d'aquestes obres per a que puguin començar properament. A la mateixa escola, la Brigada municipal hi ha estat treballant en altres àmbits: la renovació parcial del terra de la pista de bàsquet i la revisió de la coberta de la zona infantil. A més, una empresa especialitzada ha arreglat diverses humitats aparegudes a l'edifici de primària.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sitges, David Martínez, explica que “des de l'estiu, malgrat la situació de pandèmia, s'han anat fent actuacions puntuals a les escoles públiques. Però una de les actuacions més importants i que calia dur a terme, és la reparació de la teulada d’una de les dependències de l’Escola Miquel Utrillo”.

A l'Escola Esteve Barrachina, la Brigada municipal ha refet el mur de l'escala d'emergència, ja que ara se'n fa un ús regular com a sortida d'alumnat per mirar d'evitar acumulacions a les portes. L'Ajuntament també ha encarregat fer una estructura nova a una porta d'una aula de primer de primària, per eliminar un envà i ajuntar l'espai de dues aules i per habilitar una canonada d'aigua fins a l'edifici de Can Coll.

A l'Escola Maria Ossó, una empresa contractada per l'Ajuntament s'ha encarregat de pintar la part baixa de l'edifici principal.

Més enllà de les obres, el regidor recorda que “també hem fet intervencions amb la Brigada municipal per posar tanques que separin grups als patis, instal·lar estructures de peus per al gel hidroalcohòlic o fer possible el trasllat de l'Escola de Música Municipal a Can Coll, entre altres tasques”. En totes les escoles públiques, els conserges realitzen al llarg de tot l’any feines de manteniment, com el repintat de les aules.