Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament de Sitges obre la convocatòria dels ajuts per a les activitats d’estiu

Les famílies interessades poden presentar les sol·licituds per demanar aquests ajuts de manera telemàtica o presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del 3 de juny al 22 de juliol. Per poder optar-hi, cal adjuntar la inscripció de les activitats.

L’Ajuntament de Sitges obre el 3 de juny la convocatòria d’ajuts per a les activitats d’estiu d’infants, adolescents i joves, d’entre 3 i 18 anys. L’objectiu amb aquestes ajudes és garantir la igualtat d’oportunitats a l’hora d’accedir a l’oferta lúdica i educativa. Les persones interessades a optar a aquestes ajudes han de fer la inscripció del 3 de juny al 22 de juliol de manera telemàtica o bé presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) amb cita prèvia.

Des de fa quatre anys l’Ajuntament de Sitges ofereix aquest ajut per tal que es pugui oferir igualtat d’oportunitats a l’hora d’adquirir valors i competències complementàries a les quals obtenen de l’educació formal.

L’Ajuntament de Sitges, a través d’un treball transversal entre les regidories d’Educació, Esports, Joventut, Drets Socials i Cultura, potencien les activitats organitzades o promogudes per l’Ajuntament de Sitges, les que duen a terme les associacions de famílies d’alumnes dels centres educatius (AFA), i totes aquelles que promouen les entitats inscrites al Registre d’Entitats de la Generalitat de Catalunya.  

 

Requisits de l’ajut 

Entre els requisits de les persones sol·licitants cal que la unitat familiar tingui uns ingressos bruts inferiors als 50.000 € anuals. Les sol·licituds aprovades tenen un import màxim d’ajut per família de 700 €. 

Una comissió avaluadora constituïda per tècnics del departament d’Educació, d’Esports i de Serveis socials resoldran les sol·licituds.

 

Procés per presentar la sol·licitud 

 

  1. Inscripció de l’activitat
  2. Fer la sol·licitud de l’ajut econòmic a l’enllaç del tràmit
  3. Comprovar la resolució de l’ajut a la seu electrònica de la pàgina web municipal

      [*Només es pot demanar un ajut per a una activitat]

 

 

Línia d’ajuts a les activitats d’estiu i extraescolars 

L’Ajuntament de Sitges va impulsar per primera vegada el 2021 aquesta línia d’ajuts per garantir la igualtat d’oportunitats d’infants, adolescents i joves en la participació d’activitats no lectives. Al llarg de l’any es realitzen dues convocatòries per dur a terme activitats fora de l’horari lectiu escolar; una dirigida al foment de les activitats d’estiu i una altra a les extraescolars durant el curs escolar.