Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Ajuntament de Sitges organitza una xerrada sobre l’assetjament escolar

En el marc del Cicle Créixer en Família, el 22 de març es farà una trobada per explicar com prevenir aquesta problemàtica, poder reconèixer les situacions de risc, buscar estratègies per fomentar canvis i afavorir l’acompanyament positiu i l’autonomia dels fills.

La regidoria d’Educació organitza una xerrada per evitar l’assetjament escolar i saber com actuar quan apareix. El col·loqui tindrà lloc el 22 de març, de les 17 a les 19 h i es podrà seguir online i en directe. La xerrada s’adreça a famílies amb fills de 12 a 17 anys. Les persones interessades en participar han d’inscriure’s a educacio@sitges.cat.

Al llarg de la xerrades es presentaran els aspectes més destacats de l’assetjament escolar per poder reconèixer quines són les situacions de risc, per buscar estratègies per fomentar canvis i afavorir l’acompanyament positiu i l’autonomia dels fills en la infantesa. Així, les famílies també podran identificar quan cal buscar ajuda, com detectar les primeres situacions d’assetjament i com començar a treballar-hi  

L’Ajuntament de Sitges ofereix el servei de salut emocional per a joves i adolescents E-Mood tant a l’Espai Jove com als instituts.

Galeria d'Imatges