Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Alcalde i la regidora d’Ensenyament obren el nou curs de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall

Miquel Forns i Vinyet Lluís han visitat aquest dimarts l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges (EMMMAS) per conèixer les classes i l’adaptació a les noves instal·lacions de l’Escola Esteve Barrachina.

L'Alcalde, Miquel Forns, juntament amb la regidora d'Ensenyament, Vinyet Lluís, han visitat aquest dimarts l'Escola Esteve Barrachina, on es van iniciar les classes de l'Escola Municipal de Música Montserrat Almirall (EMMMAS) la setmana passada. El músic sitgetà i director de l'EMMMAS, Pinyu Marti, va acompanyar a l'Alcalde i a la regidora en la visita a les instal·lacions per conèixer els alumnes i veure de primera mà el desenvolupament de les classes.

Traslladar les classes a l'Escola Esteve Barrachina ha permès mantenir les quotes del curs anterior i oferir classes de grup a preus més reduïts. Els alumnes podran cursar les mateixes matèries que ja practicaven l'any passat com són els programes d'iniciació per a nens de 4 a 6 anys, formació bàsica adreçada als de 7 a 11 anys i formació avançada a partir dels 12 anys.

L'admissió de sol·licituds està encara oberta. Les persones interessades en inscriure's o demanar més informació poden fer-ho al telèfon 93 810 91 00 (extensió 1806), al correu electrònic educacio@sitges.cat o a la mateixa escola.