Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’E-Mood, el servei gratuït de salut emocional per als adolescents i joves, s’apropa als instituts de Sitges

Els instituts Joan Ramon Benaprès, Vinyet i Escola Pia disposen des del mes de febrer del servei municipal E-Mood per oferir un acompanyament i un suport emocional a l’alumnat d’aquests centres educatius.

L’Ajuntament de Sitges apropa als instituts el servei E-Mood de salut emocional per a adolescents i joves de Sitges amb l’objectiu d’ampliar el suport i atendre de forma preventiva el malestar emocional i psicològic d’aquests col·lectius.

Des del mes de febrer passat, l’alumnat compta amb l’assessorament i l’acompanyament d’una psicòloga que visita cada quinze dies els centres d’educació secundària. Cada centre disposa d’una sala, en la qual l’alumnat pot fer consultes de manera lliure i confidencial.

Aquest servei als instituts és una ampliació al que ja s’ofereix l’Espai Jove, els dimecres i divendres de 16 a 20 hores. Per poder fer-ne us, l’Ajuntament recorda que cal demanar cita prèvia mitjançant el correu electrònic emood@sitges.cat o el whatsapp 691 201 262.

L’E-Mood complementa també els serveis que ja tenen els instituts i que també són confidencials com el servei de Salut i Escola (amb una infermera un cop a la setmana) i el servei d’atenció a les addiccions derivat del Pla Local de conductes addictives de l’Ajuntament de Sitges.

Per millorar aspectes del benestar i la salut emocional de les persones adolescents i joves, l’Ajuntament disposa també d’accions formatives i sensibilització comunitària, i activitats preventives als centres educatius. 

 

Horari E-Mood als instituts

  • 1r dimarts i 3r dimarts de mes
    • de 10 a 11.45 h a l’Escola Pia

 

  • 2n dimarts i 4t dimarts de mes
    • de 10 a 11.45 h a l’Institut Joan Ramon Benaprès (al despatx de l’edifici roig)
    • de 12.15 a 14 h a l’Institut Vinyet

 

      Cita prèvia 

E-Mood, servei gratuït de salut emocional per a adolescents i joves

Lloc: Espai Jove de Sitges  (c/Josep Soler i Tasis, 4)
Horari: Dimecres i divendres de 16 a 20 h 

Cita prèvia 

 

Galeria d'Imatges