Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal de Música celebrarà el 15 aniversari amb un concert d’estiu

Tots els alumnes del centre actuaran dissabte, 11 de juny, al Teatre d’El Retiro en un concert obert al públic, amb entrada lliure i sense reserva prèvia fins a completar l’aforament.

L’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall celebra aquest dissabte, 11 de juny, el seu 15è aniversari amb un concert d’estiu. A partir de les 12 h al Teatre d’El Retiro començarà l’actuació dels conjunts, combos i cors del centre. Tots els alumnes de l’escola, inclosos el més menuts, també actuaran dalt de l’escenari.

El repertori del concert serà una mostra de les cançons, que l’alumnat ha treballat durant tot l’any. Durant la commemoració també hi haurà diverses sorpreses i alguns convidats, com l'Agrupació de Balls Populars que farà una petita mostra o l’Escola de Grallers que actuarà amb els alumnes i professors en un tema final. I, fins i tot, per escalfar l’ambient de cara a Festa Major hi hauran uns versots. El concert és obert al públic, amb entrada lliure i sense reserva prèvia, fins a completar l’aforament.

Aquesta proposta musical és la darrera activitat d’un curs que ha patit encara nombroses restriccions i cancel·lacions derivades de la pandèmia. Malgrat això, l’Escola ha participat i també ha organitzat moltes actuacions, trobades i col·laboracions amb festivals i entitats tant locals com d’arreu del territori.

Actualment, l’Escola Municipal de Música compta amb 140 alumnes i ofereix classes per a totes les edats.

Galeria d'Imatges