Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal de Música estrenarà l’activitat ‘Bosses de Brossa Session’

El professor de percussió, Pinyu Martí, juntament amb altres docents del centre conduiran aquesta proposta didàctica i musical, que se celebrarà virtualment el proper dijous, 4 de febrer, a les 18.15 hores. L’objectiu és fer música en directe utilitzant unes senzilles bosses de plàstic.   La sessió és oberta a tota la ciutadania i per poder assistir-hi cal connectar-se al canal d’Instagram del centre (@emmsitges). Simultàniament, els alumnes i les famílies del centre podran interactuar activament en línia mitjançant la plataforma Google Meet.

L’Escola Municipal de Música promou el proper 4 de febrer una activitat nova i oberta a tota la ciutadania anomenada, Bosses de Brossa Session. Es tracta d’una proposta didàctica i musical que començarà a les 18.15 h i té per objectiu mostrar com es pot fer música amb objectes quotidians com són unes bosses de plàstic. La sessió en directe serà impartida pel músic i professor de percussió, Pinyu Martí, juntament amb altres docents del centre. Durant aquesta Live Session s’ensenyarà com utilitzar tècniques variades per fer sonar diferent les bosses i també es muntarà una peça amb veus i ritmes diversos. Per participar-hi només cal tenir una bossa o com a màxim dues per persona.   

Aquesta sessió en directe (Live Session) pretén ser una trobada multitudinària i virtual i es podrà veure a través del canal d’Instagram de l’Escola Municipal de Música (@emmsitges). Simultàniament, els alumnes i les famílies del centre participaran activament en línia mitjançant la plataforma Google Meet.    

Arran del confinament, l’Escola Municipal de Música va voler continuar la tasca de compartir amb els usuaris i la ciutadania en general propostes musicals i culturals en un format alternatiu als habituals. Davant la cancel·lació de la majoria d’activitats a causa de les restriccions derivades de la pandèmia pel que fa a aforaments, mobilitat i presencialitat, el centre es va reinventar i va fer servir el canal d’Instagram per promoure les Live Sessions (propostes musicals diverses com xerrades, concerts, contes musicals o breus tallers en línia). Enguany el cicle Concerts al Porxo forma part de les Live Sessions, com també ho és l’activitat Bosses de Brossa Session.  

 

Concert d’Hivern, AJORNAT  

L’Escola Municipal de Música ha ajornat el concert d’Hivern, previst per al 30 de gener, i que havia de comptar amb la participació de tots els conjunts vocals i instrumentals del centre. Des de l’Equip directiu de l’Escola esperen poder reprogramar-lo a la primavera, adaptat a les mesures sanitàries en vigor.  

 

Concerts al Porxo  

L’actuació del Conjunt de Percussió, prevista per al gener, també ha estat ajornada. Aquesta activitat forma part del cicle ‘Concerts al Porxo’, un seguit de mostres musicals que es duen a terme un dijous al mes al pati de l’Escola Esteve Barrachina. La propera cita serà el 25 de febrer i estarà protagonitzada pel Conjunt de veus i pianos, a més de comptar amb la participació de l’Ensemble Menuts. La sessió es podrà seguir en directe a través de l’Instagram del centre @emmsitges).