Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Escola Municipal de Música obre les preinscripcions dels cursos de curta durada

Les sol·licituds de preinscripció per als cursos ‘Música en família’, ‘Canta i acompanya’t’ i els conjunts de piano i guitarra, es poden formalitzar a través de la pàgina web del centre.

L’Escola Municipal de Música de Sitges Montserrat Almirall obre la preinscripció per als cursos de curta durada per a aquest curs 2023-2024. A partir del 28 de setembre s’iniciaran les classes de ‘Música en família’, ‘Canta i acompanya’t’, ‘Enregistra’t’ i els conjunts de Piano i Guitarra.  

En el marc dels cursos de curta durada, que són trimestrals, es programen els Conjunts de Piano i de Guitarra, adreçats a  joves i adults que volen aprendre a tocar l’instrument formant part d’un conjunt, i també, el curs “Canta i acompanya’t”, adreçat a tothom que vulgui cantar i acompanyar-se al mateix temps al piano.

Cada curs consta de 10 sessions de 45 minuts de durada al llarg del trimestre i per assistir-hi no es necessiten coneixements previs. El cost és de 60€ sense pagament previ de matrícula.

Els horaris de cada curs són els següents:

  • Canta i acompanya’t: dilluns, 19:00-19:45 h
  • Conjunt de Guitarra: dilluns, 19:30-20:15 h
  • Conjunt de Piano: dijous, 19:45-20:30 h

 

El curs ‘Música en família’ s’adreça a nadons d’entre 0 i 3 anys i les seves famílies perquè comparteixin la música plegats i gaudeixin d’una estona junts, enfortint els seus vincles. Aquest curs està organitzat en 10 sessions de 45 minuts de durada, i té un cost de 72€ el trimestre (un nadó amb un acompanyant) i de 108€ (un nadó amb dos acompanyants).

Els grups disponibles i els horaris són els següents:

  • Grup A: dilluns, 17:00-17:45h
  • Grup B: dilluns, 18:00-18:45h 
  • Grup C: dilluns, 17:00-17:45h 

La preinscripció dels cursos de curta durada està oberta i es pot formalitzar mitjançant la pàgina web de l’Escola Municipal de Música: https://www.emmsitges.cat/preinscripcio.

 

Curs anual

L’Escola Municipal de Música va iniciar el curs 2023-2024 el 12 de setembre amb tots els programes i assignatures, com la sensibilització musical, la música i moviment, els instruments, i els conjunts vocals i instrumentals.

Actualment queden encara places disponibles d’alguns instruments al programa de llarga durada com  trompeta, trombó, saxo i violí. En aquest cas, la preinscripció també es fa telemàticament a la mateixa pàgina web del centre. Per a més informació, les persones interessades poden enviar un ocorreu electrònic a: info@emmsitges.cat.

L’oferta formativa del centre es desenvolupa a l’edifici de Can Coll i bona part de les activitats. Tot i que els alumnes actuaran i col·laboraran amb tot tipus d’esdeveniments i entitats de la vila i de tot el país, amb concerts, trobades i intercanvis amb altres alumnes i escoles de tot el territori.

Galeria d'Imatges