Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’oferta educativa surt al carrer els dies 5 i 6 de setembre

La fira Forma’t i Informa’t s’instal·larà els dies 5 i 6 des setembre al Cap de la Vila
La fira Forma’t i Informa’t s’instal·larà els dies 5 i 6 des setembre al Cap de la Vila
Els dies 5 i 6 des setembre el Centre de Formació d’Adults i l’Oficina de Català presentaran les novetats del curs 2019-2020 en el marc de la fira Forma’t i Informa’t, que s’instal·larà al Cap de la Vila.

El Centre de Formació d’Adults (CFA) mostrarà l’oferta educativa per al proper curs acadèmic 2019-2020 a la Fira Informa’t i Forma’t, que s’instal·larà els dies 5 i 6 de setembre al Cap de la Vila. La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sitges vol vol respondre a les demandes formatives i culturals de la ciutadania i en aquesta línia el CFA incorpora a l’oferta educativa el curs de GESO (Graduat en educació secundària) en avaluació contínua i el nivell d’Iniciació d’Anglès. També s’oferiran tastets nous com ‘Rutes Culturals’, ‘Cuina de Nadal per triomfar’, ‘Enjoiem-nos amb Keremel’, ‘Teixim La Mar de plàstics’ ‘El gust per la lectura’, ‘El Sitges Medieval’, ‘Tots tenim intel·ligència musical. I tu, també’, ‘Cuina fresca’ i ‘Leer para conversar’. 

Durant la fira, el professorat del centre atendrà les persones que s’hi acostin per informar sobre les novetats del proper curs i la resta d’oferta educativa. La Fira obrirà el 5 de setembre d’11 a 13.30 h i de 18 a 20.30 h i el 6 de setembre d’11 a 13.30 hores.

Tota la informació del CFA es pot consultar a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges, al telèfon 93 894 10 48, al Facebook del Centre d’Adults La Xarxa i al blog cfasitges.blogspot.com.es.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) Alt Penedès-Garraf també presentarà a la mateixa fira els cursos de català de tots els nivells que posarà en marxa el proper curs. Per a informació, proves de nivell i inscripcións, es pot trucar al telèfon de l’Oficina de Català (93 894 10 48) o escriure un correu electrònic a ocsitges@cpnl.cat, a partir del 3 de setembre.

 

Fira Informa't i Forma't

5 de setembre

Horari:

11.00 a 13.30 h
18.00 a 20.30 h

 

6 de setembre

Horari:

11 a 13.30 h