Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’Oficina de Català de Sitges reobre l’atenció sense cita prèvia i engega les proves de nivell

Instal·lacions del Centre de Formació d'Adults
Instal·lacions del Centre de Formació d'Adults
El Centre de Formació d’Adults, al carrer de Sant Honorat 28, acull les dependències del Consorci de Normalització lingüística a la vila.

L’Oficina de català de Sitges torna a atendre sense cita prèvia, cada dilluns i dimecres entre les 12 i les 14h, a l’edifici del Centre de Formació d’Adults, al carrer de Sant Honorat, 28. Malgrat tot, es continuaran mantenint les mesures bàsiques de protecció contra la COVID19 i s’evitaren concentracions de persones, es facilita gel hidroalcohòlic i cal usar la mascareta. A més, es continua l’atenció telefònica a través del 938941048 per resoldre dubtes sobre cursos de català pel que fa a horaris, nivells o modalitats, entre d’altres.

Aquesta novetat coincideix amb l’inici de les proves de col·locació (gratuïtes) que fa aquesta oficina, per tal de conèixer el nivell de l’alumnat i situar-lo en el curs adequat. Aquestes proves les han de realitzar les persones majors de 18 anys (o que en tinguin de 16 a 18 anys, però que no hagin cursat els seus estudis a Catalunya) i que anteriorment no hagin fet cap curs al Consorci per a la Normalització Lingüística. Aquest és un requisit previ per matricular-se, al mes de desembre, als cursos de català que començaran al gener. Aquesta prova de col·locació també es pot fer en línia. Per tant, durant aquest mes de novembre, qui estigui interessat a aprendre català pot demanar de fer la prova de col·locació presencialment o bé a través de l’aplicació del web del Consorci per a la Normalització Lingüística (www.cpnl.cat/cursos-de-catala/inscripcio).

Abans de fer les inscripcions del desembre, l’alumnat nou cal que tingui el resultat d’aquesta prova de col·locació i cal saber clarament quins requisits tècnics i de disponibilitat es necessiten per cursar el nivell corresponent amb garantia d’èxit. A partir del gener hi haurà una nova oferta de cursos presencials de tots els nivells i es mantindrà, també, la modalitat virtual i en línia.