Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La Generalitat comença el desmuntatge de l’equipament interior dels mòduls prefabricats de l’escola Agnès de Sitges

Els treballs han començat per treure els aires condicionats del centre educatiu. Paral·lelament, la Generalitat treballa també en el projecte de desmantellament dels mòduls prefabricats, que s’iniciarà properament en una data encara per determinar.

L’Escola Agnès de Sitges inaugurarà el nou edifici el proper 9 de setembre, just abans de l’inici del curs escolar 2021-2022, i mentrestant ja ha començat el procés per desmuntar els mòduls prefabricats que han acollit el centre educatiu durant dues dècades. Els treballs per part de la Generalitat han començat amb el desmuntatge dels aires condicionats interiors del centre i, en paral·lel, treballa en el projecte de desmantellament dels mòduls, que començarà un cop gestionat el corresponent permís d’obres municipal.

Fa vint anys que la Generalitat de Catalunya va instal·lar aquests mòduls prefabricats al carrer Josep Irla, al barri de Can Pei. Inicialment, van acollir primer l’Escola Maria Ossó, el tercer equipament educatiu públic de la vila, que va tenir l’alumnat en aquestes instal·lacions des del curs 2000-2001 fins que va estrenar el seu edifici el curs 2005-2006.  

Posteriorment, la mateixa instal·lació va acollir dos equipaments alhora: l’Institut Vinyet i l’Escola Agnès de Sitges, que van compartir instal·lacions des del curs 2005-2006. L’institut Vinyet va continuar en aquest emplaçament fins que va tenir edifici propi el curs 2007 -2008, mentre que l’Escola Agnès de Sitges hi ha continuat durant més de 14 anys fins que d’aquí dues setmanes estrenarà nou edifici coincidint amb l’inici del curs 2021-2022. 

L’espai on actualment hi havia l’Agnès de Sitges, a la zona de Can Pei, es recuperarà com a zona verda, tal com preveu el POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal).

 

Galeria d'Imatges