Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La Llar d’Infants La Moixiganga torna a obrir la matrícula de P0 per iniciar el servei a partir d’aquest mes d’abril

Del 20 al 27 de març obre la matrícula de P0 a la Llar d’Infants municipal La Moixiganga
Del 20 al 27 de març obre la matrícula de P0 a la Llar d’Infants municipal La Moixiganga
Del 20 al 27 de març les famílies, amb nadons nascuts el 2019, podran fer la matrícula a la Llar d’Infants municipal La Moixiganga que obrirà una nova aula de nadons en cas de tenir suficient matriculació. L’infant ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes en el moment d’iniciar-se el servei, aquest mes d’abril

El Departament d’Educació de l’Ajuntament de Sitges obre del 20 al 27 de març la matrícula a l’aula de nadons de P0 a la Llar d’Infants municipal La Moixiganga.

Per poder fer la preinscripció, cal que l’infant nascut al 2019 tingui, com a mínim, 16 setmanes en el moment d’iniciar-se el servei, el proper mes d’abril del 2020. Les famílies han de dirigir-se al mateix centre per fer la matrícula i per a més informació poden trucar a la Llar d’Infants La Moixiganga al telèfon 93 811 71 43.

La llar d’infants es va crear l’any 2007 i compta amb un total de 97 places. El projecte educatiu de La Moixiganga és afavorir el desenvolupament harmònic de l’infant a través del joc proporcionant-los un ambient estable i de confiança. El centre també fomenta l’autoestima, l’autonomia i la socialització de l’infant perquè es trobi segur i feliç.

Des del centre també s’ofereix el servei d’acollida de 8 a 9 hores, dinar i berenar perquè es disposa d’un menjador escolar amb cuina pròpia on s’elaboren diàriament els menús.