Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

La preinscripció a les Llars d’Infants públiques de Sitges serà del 20 de maig al 2 de juny

El termini començarà a partir de dimecres 20 de maig de forma telemàtica i a partir del 29, de manera presencial amb cita prèvia. Prèviament el 14 de maig es realitzarà una xerrada informativa telemàtica per explicar el projecte educatiu de les Llars d’Infants a partir de les 17.00 hores al canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges.

La preinscripció de les Llars d’Infants Municipals de Sitges serà del 20 de maig al 2 de juny. El termini per presentar les sol·licituds començarà a partir del dimecres 20 de maig de forma telemàtica i a partir del 29 manera presencial amb cita prèvia. Les famílies podran demanar cita prèvia si envien un correu electrònic a la Llar d’Infants municipal que triïn en primera opció: elcercolet@hotmail.com o lamoixiganga@hotmail.com.

La publicació del llistat provisional es publicarà el divendres 5 de juny i les reclamacions es podran fer els dies 8, 9 i 10 de juny. El sorteig de les places més demandes durant la preinscripció se celebrarà l’11 de juny El llistat definitiu es publicarà el 12 de juny i la matrícula es realitzarà del 15 al 19 de juny. 

 

Xerrada informativa telemàtica 

La regidoria d’Educació organitza el proper 14 de maig una xerrada informativa telemàtica per a les famílies que, per primera vegada, han de matricular els seus fills a les llars d’infants. Aquest acte retransmetrà a partir de les 17.00 hores pel canal de youtube de l’Ajuntament de Sitges i s’explicarà el projecte educatiu de les Llars d’Infants municipals (El Cercolet i La Moixiganga). 

En total els dos centres educatius ofereixen 100 places per a nadons de 0 a 2 anys amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic, motor social i cognitiu dels infants.  

 

Aquí podeu clicar l'enllaç per seguir la xerrada informativa telemàtica sobre la preinscripció a les Llars d'infants municipals que es retransmetrà pel canal de youtube oficial de l'Ajuntament de Sitges:  

https://www.youtube.com/channel/UC1XIDutwp73rBztZE1XVBmw

 

 

Calendari per a la preinscripció de les Llars d’Infants Municipals: 

Preinscripció: del 20 de maig al 2 de juny (presencial el 29 de maig i el 1 i 2 de juny)

Publicació del llistat provisional: divendres, 5 de juny

Reclamacions: 8, 9 i 10 de juny

Sorteig: 11 de juny

Llistat definitiu: 12 de juny

Matrícula: del 15 al 19 de juny

 

Per a més informació:
https://www.sitges.cat/serveis/ensenyament/preinscripcio-curs-2020-2021