Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les escoles de Sitges participen en la ballada conjunta del Garraf en el marc del projecte Dansara

Més de 700 alumnes de 16 escoles de la comarca del Garraf participen en la ballada conjunta en el marc del projecte Dansara
Més de 700 alumnes de 16 escoles de la comarca del Garraf participen en la ballada conjunta en el marc del projecte Dansara
Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, més de 700 alumnes de 16 escoles de la comarca Garraf han fet una ballada conjunta al Pavelló de Sant Pere de Ribes, en el marc del projecte Dansara.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, més de 700 alumnes de 16 escoles de la comarca del Garraf han fet una ballada conjunta en el marc del projecte Dansara, al Pavelló poliesportiu de Sant Pere de Ribes.  

Durant la ballada, s'han fet coreografies amb les músiques del Ball de Capgrossos de Sant Pere de Ribes o el ball de la Patum de Berga. L’espectacle ha estat conduït per dansaires de la Companyia Factoria Mascaró i s'ha dut a terme en tres sessions per tal de poder acollir la gran afluència d’escoles i de públic. També s'ha comptat amb la presència de representants de les alcaldies i regidories d’Ensenyament dels municipis participants, que han agraït la implicació de les escoles, docents, alumnes i famílies en el projecte.

DANSARA és un projecte adreçat a alumnes de 2n i 3r de primària per promocionar les seves habilitats rítmiques i artístiques mitjançant la dansa contemporània, d’una manera lúdica i creativa. Després d’un treball d’aprenentatge del repertori de danses amb el professorat al centre educatiu, l’alumnat participa en una jornada de dansa en la qual els nens i les nenes són protagonistes d’un gran espectacle de dansa contemporània.

El projecte Dansara es va dur a terme per primer cop a Sant Pere de Ribes durant el passat curs escolar. Enguany, els ajuntaments de Sitges, Cubelles, Olivella i Sant Pere de Ribes, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Garraf, han ofert el projecte a tots els centres educatius de primària del seu territori. Hi han participat les següents escoles: Charlie Rivel, Vora del Mar, Mar i Cel, El Morsell, Santa Eulàlia, Les Roquetes, Mediterrània, Els Costerets, La Riera, El Pi, Les Parellades, Miquel Utrillo, Esteve Barrachina, Maria Ossó, Agnès de Sitges i Escola Pia de Sitges.