Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les Live Sessions de l’Escola Municipal de Música de Sitges continuen al mes de juny

Les sessions musicals en directe, a càrrec dels professorat del centre, es realitzaran els dijous 4, 11 i 18 de juny a les 18.00 h al compte d’Instagram @emmsitges.

Amb l’objectiu d’apropar la música en directe a tots els públics, les professores i els professors de l’Escola Municipal de Música de Sitges ofereixen els dies 4, 11 i 18 de juny una nova programació de petites sessions musicals en directe. Totes les activitats seran en directe a les 18.00 h i es podran seguir a través del compte d’Instagram @emmsitges.

Durant el mes de maig, el centre va estrenar amb una gran acollida 4 sessions musicals en directe (les anomenades Live Sessions) protagonitzades pel professorat i ara presenten noves propostes lúdiques i pedagògiques per al mes de juny amb formats i temàtiques diferents. Les sessions tindran una durada aproximada de 20 minuts. 

La programació començarà el dijous 4 de juny amb una proposta original: "Amb 4 acords: Sol, Mi, Do, Re" de la mà dels professors Marc Bernad i Aridane Martín, que ensenyaran com amb una senzilla seqüència de quatre acords amb la guitarra es pot tocar un munt de cançons de la música pop i rock.

La següent proposta serà el dijous 11 de juny i portarà per títol  "Patim, Patem, Patum". El músic i bateria sitgetà, Pinyu Martí, i Roser Serrano faran un repàs a diferents melodies i ritmes del repertori de les festes populars d'aquest moment de l'any: la Patum i el Corpus.

Les petites sessions musicals finalitzaran el 18 de juny amb el tradicional Concert d’estiu. Coincidint amb l’últim dia del curs escolar, els professors i professores de l'Escola connectaran en directe per presentar el concert final que en aquesta ocasió serà també virtual i en el qual participaran tots els alumnes del centre.

 

Participació en directe o per e-mail

Les persones interessades podran fer preguntes i comentaris a través de les xarxes socials del centre com Facebook, Twitter i Instagram (@emmsitges), i també, fer-ho el mateix dia en directe al compte d’Instagram @emmsitges. 

 

 

Calendari Live Sessions juny:

 

  • dijous 4 de juny: "Amb 4 acords: Sol, Mi, Do, Re" a càrrec de Marc Bernad i Aridane Martín

         18.00 h    compte d’Instagram @emmsitges

 

  • dijous 11 de juny: "Patim, Patem, Patum" a càrrec de Pinyu Martí i Roser Serrano

         18.00 h     compte d’Instagram @emmsitges

 

  • dijous 18 de juny: "Concert d'estiu"

          18.00 h compte d’Instagram @emmsitges

 

Galeria d'Imatges