Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Les llars d’Infants Municipals mantenen obertes les inscripcions

Els pares i mares que encara no hagin inscrit els seus fills en una llar d’Infants, encara ho poden fer. La Moixiganga i El Cercolet ofereixen les darrers places. Les persones interessades poden formalitzar la inscripció fins a finals del mes de juliol.

La llar d'infants El Cercolet ofereix dues vacants al curs de P-2 i La Moixiganga set més també en el mateix curs. Paral·lelament es mantenen obertes les llistes d'espera per cobrir així les baixes que es puguin anar generant de forma progressiva en altres cursos.

Les persones que vulguin sol·licitar una plaça poden fer la sol·licitud a les dues llars d'infants fins a finals del mes de juliol o en una segona fase al  mes de setembre.

Tant el Cercolet com La Moixiganga disposen de 6 aules i 1 sala polivalent i ofereixen classes per a nadons lactants a partir de les 16 setmanes, classes de P1 i de P2. Els centres basen el seu projecte en les funcions educativa, afectiva i assistencial.

Per al proper curs, s'han actualitzat els preus de matrícula, d'acord amb les subvenció per nen que atorga la Generalitat. Al marge de la variació final que pugui suposar el cost mensual de les llars d'infants municipals, en el cas de Sitges es garanteix la continuïtat del servei en els dos centres educatius, ja que tal i com afirma la regidora d'ensenyament, Vinyet Lluís “considerem que aquest és un serveu prioritari per Sitges.”

Les llars d'infants municipals estan regides per el Decret de funcionament d'escoles bressols i llars d'infants, on a banda dels espais físics de l'edifici que han de complir amb uns metres i espais mínims per aula, també han de tenir un projecte educatiu validat i seguit pel departament d'Ensenyament de la Generalitat; a més de complir amb una ràtio d'educadores i d'infants mínima per aules.