Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Més 100 infants comencen els casals i activitats d'estiu

Els infants dels casals del Maria Ossó i Miquel Utrillo han iniciat avui dilluns unes activitats que inclouen tallers, jocs i excursions. Les Estades Esportives, que començaran el 2 de juliol, té encara obert el període d'inscripció.

Més de 100 nens i nenes de Sitges han començat avui dilluns els casals i activitats d'estiu a les escoles Maria Ossó i Miquel Utrillo, organitzades per les respectives AMPA, uns casals que disposen d'una àmplia oferta orientada a infants de P3 a 6è de Primària, amb tallers, jocs i excursions, i que s'estendran fins a principis d'agost.

A la “La capsa màgica”, el casal del Maria Ossó, els infants s'han estrenat avui amb tallers sobre personatges fantàstics i d'aventura, en que els nens han fet dibuixos i s'han disfressat. Al Miquel Utrillo, en canvi, els nens s'han endinsat de ple en el tema de les tradicions festives amb un casal que, sota el títol "Ens avancem a la Festa Major", ha planificat per a dimecres una visita al Palau del Rei Moro i la fabricació de titelles que reproduiran els gegants moros i els gegants cristians.

La tercera de les propostes de les activitats d'estiu començarà el proper 2 de juliol. Més de 400 nens i nenes de 1r a 6è de Primària ja s'han inscrit a les Estades Esportives, organitzades per la Regidoria d'Esports, unes estades que els portarà a fer iniciació esportiva, pàdel, caiac, aeròbic, entre molts altres esports, i que encara té les inscripcions obertes. Aquestes es poden tramitar a través del Servei d'Esports, situat al poliesportiu Pins Vens, al carrer Cardenal Vidal i Barraquer, 12, Tel. 93 894 50 56.