Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Oberta la convocatòria d’ajuts de menjador i transport escolar per al curs 2023-2024

El tràmit es pot fer de forma telemàtica, amb una eina d’identificació digital, des d’avui, 8 de maig i fins al 9 de juny. També es pot fer la sol·licitud presencialment, al Consell Comarcal del Garraf, del 15 de maig al 9 de juny.

Des d’avui, 8 de maig i fins al 9 de juny, està oberta la convocatòria per sol·licitar els ajuts de menjador escolar, els ajuts de desplaçament i el servei de transport escolar per al curs 2023-2024, que gestiona el Consell Comarcal del Garraf. El tràmit de forma telemàtica amb una eina d’identificació digital, com la T-CAT, el DNI electrònic, el sistema Cl@ve o l’IdCAT Mòbil.

En el cas d’aquelles persones que no puguin obtenir una identificació digital, es pot acordar fer el tràmit presencial del 15 de maig al 9 de juny al Consell Comarcal del Garraf i portar la sol·licitud en pdf, que es pot descarregar del web www.ccgarraf.cat. Per demanar cita presencial cal trucar al telèfon 93 810 04 11 o al 93 810 04 00 (ext. 2).

Les persones que tinguin dubtes sobre aquesta convocatòria poden trucar de 9 a 14 h als telèfons 93 810 04 11 o al i 93 810 04 00 (ext. 2) o bé poden fer els seus comentaris a través dels correus electrònics: aim@ccgarraf.cat per sol·licituds de menjador escolar, aid@ccgarraf.cat per ajuts de desplaçament i transport@ccgarraf.cat per al servei de transport escolar.

 

A qui s’adrecen als ajuts de menjador?

Els ajuts de menjador escolar estan adreçats a l'alumnat escolaritzat  d'ensenyament de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria de la comarca del Garraf.

 

A qui s’adrecen els ajuts al desplaçament i del servei de transport escolar col·lectiu?

Els ajuts al desplaçament estan adreçats a l’alumnat d’educació infantil (2n. Cicle), primària i secundària obligatòria, sempre que estiguin matriculats en un centre proposat pel Departament d’Educació per al curs 2023-2024, i que la distància entre el domicili i l’escola estigui a més de 3km en vehicle o més de 25 minuts caminant, i quan no sigui possible l’establiment d’un servei de transport escolar col·lectiu.