Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Participants del cicle Sitges, un món per conèixer visiten la Pedrera La Falconera

La visita serveix per donar a conèixer tant l’activitat extractiva de l’empresa Promsa, que disposa de 45 espais d’explotació a tot l’Estat, com el compromís ambiental que passa per la restauració de l’indret explotat.

Participants del cicle de conferències Sitges, un món per conèixer del Centre d'Adults han visitat la Pedrera La Falconera, de Promsa, al poble de Garraf.

El cap de zona d'àrids de Catalunya, Carles Ventura, juntament amb altres representants de l'empresa, van atendre els participants que anaven acompanyats del regidor de via Pública, Lluís Marcé. Durant la visita, els assistents han pogut conèixer el paisatge de la Pedrera La Falconera i se'ls ha explicat els diferents aspectes relacionats amb l'extracció dels àrids i la posterior restauració que es fa un cop explotat l'indret.

La sessió es va completar amb una projecció on es mostrava tota l'activitat que comporta la pedrera tant a Sitges com en els altres 45 espais d'explotació dels que disposa l'empresa a tot l'Estat.

Els representants de Promsa han explicat també el compromís ambiental de l'empresa, que ha de superar requisits estrictes per poder conviure amb harmonia en el Parc Natural de Garraf.