Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Un nou cor de gòspel i un curs de perfeccionament del timbal amplien l’oferta de cursos de curta durada a l’Escola Municipal de Música a partir del gener

Com a novetat, l’Escola Municipal de Música engegarà un nou cor de gòspel i oferirà un curs de perfeccionament de timbal. En paral·lel també s’obrirà un conjunt de guitarra i un de piano per aprendre les tècniques bàsiques d’aquests dos instruments. Les inscripcions estan obertes des d'ara i fins al 8 de gener.

L’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall amplia al gener nous cursos de curta durada per aprendre a tocar un instrument o a cantar formant part d’un conjunt musical. Com a novetat aquest 2021 s’incorpora, en el marc de l’oferta musical, un nou cor de gòspel per aprendre aquest estil musical i també un curs de perfeccionament de timbal. Alhora aquestes dues propostes s’estrenen al costat dels ja habituals conjunt de guitarra i conjunt de piano.   

Aquests cursos estan oberts per a tothom (a partir de 12 anys) i no calen coneixements previs (excepte en el cas del curs de perfeccionament de timbal). Cada formació inclou un paquet de 10 sessions de 45 minuts que començaran al gener i s’allargaran fins al mes de març, amb un preu de 60€ (per tot el trimestre).   

L’objectiu d’aquestes sessions formatives és gaudir d’aprendre a fer música tocant èxits de totes les èpoques i compartir l’experiència mentre es forma part d’un conjunt.    

Les persones interessades poden formalitzar la inscripció fins al 8 de gener a info@emmsitges.cat. També es pot demanar més informació al mateix correu electrònic del centre o bé deixant un missatge al 675 82 37 38.  

 

HORARIS I CALENDARI DELS CURSOS DE CURTA DURADA

  

Conjunt de Piano: dilluns 19 -19.45 h (de l'11 de gener al 22 de març, excepte 15 de febrer)  


Perfeccionament de Timbal: dilluns 19.15 - 20 h (de l'11 de gener al 22 de març, excepte 15 de febrer)  


Cor gospel: dimarts 19 - 19.45 h (del 12 de gener al 6 d'abril, excepte el 16 de febrer, i el 23 i el 30 de març)  


Conjunt de Guitarra: dimarts 20.30 - 21.15 h (del 12 de gener al 6 d'abril, excepte el 16 de febrer, i el 23 i el 30 de març)  

 

Galeria d'Imatges