Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Carles Montllor i Elisabet Karlsson guanyen la Mitja Marató de Sitges

Amaury Dehez i Martina Alemany creuen primers la meta al Quart de Marató, en una jornada amb 2.000 participants.

Carles Montllor Vegas s’ha imposat a la Mitja Marató de Sitges 2022, amb un temps de 1 hora 8 minuts 17 segons. En la categoria femenina, el primer lloc ha estat per a Elisabet Karlsson, que ha completat la cursa en 1 hora 22 minuts i 58 segons. El podi de la categoria masculina de la Mitja marató l’han completat Gerard De Antonio Cot (2n lloc amb 1 hora 8 minuts 28 segons) i Àlex Cervero Orfila (3r amb 1 hora 9 minuts 9 segons). Junt amb Elisabet Karlsson, han pujat al podi de la classificació femenina Nina Manso (segona, amb 1 hora 24 minuts 31 segons) i Giulia Rigodanza (tercera amb 1 hora 24 minuts 32 segons).

Pel que fa al Quart de Marató (10 kilòmetres), el primer en creuar la meta ha estat Amaury Dehez (amb un temps de 36 minuts 8 segons), mentre que darrere seu hi ha entrat Eric Domingo Roldán. Aquest segon corredor, però, havia començat la cursa uns segons més tard que el primer en creuar la meta, de manera que el temps d’Eric Domingo Roldán ha estat de 36 minuts 6 segons. Per tant, ha completat el circuit amb 2 segons menys que el primer en creuar la meta i figura en el primer lloc de la classificació que ha facilitat l’organització. El tercer lloc en categoria masculina dels 10 kilòmetres ha estat per a Juan Cifre, amb 38 minuts i 12 segons.

En categoria femenina, la primera del Quart de marató ha estat Martina Alemany Casas (42 minuts 32 segons), seguida de Maria Carme Olaya Guzmán (42 minuts 37 segons) i Jèssica Codina Villaró ha acabat tercera amb 44 minuts 19 segons.

L’Alcaldessa de Sitges ha estat present en la sortida de la cursa i en els lliuraments de premis i ha manifestat que “estem molt satisfets que la Mitja marató de Sitges es mantingui com un referent en el món de l’atletisme. Després que l’any passat es va haver de cancel·lar la prova a causa de la pandèmia, era molt important tornar a celebrar-la amb la força i vitalitat que hem vist aquest any”. Al seu torn, el regidor d’Esports, Jaume Monasterio, explica que “som una cita imprescindible per als atletes d’aquestes distàncies. Començar l’any amb la Mitja Marató de Sitges és apostar per l’esport i demostrar que podem tornar a fer esport amb les mesures sanitàries necessàries per lluitar també contra la COVID19”.

La matinal atlètica d’aquest diumenge a Sitges ha comptat amb un dia assolellat i la participació de 2.000 corredors. A més, al llarg del dissabte a la tarda, el passeig marítim va ser l’escenari de les curses infantils i adaptades, amb caràcter no competitiu i que es van anar desenvolupant per distàncies segons les edats dels participants.

 

Galeria d'Imatges