Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El futbolista i entrenador Eusebio Sacristán Mena rep l’homenatge de Sitges

Aquest dissabte, a les 12.30 h, es descobrirà una rajola amb el seu nom a l’Avinguda de les estrelles, al Camp municipal d’Aiguadolç.

L’Ajuntament de Sitges i l’Associació de futbol de Veterans de Sitges homenatgen el futbolista i entrenador, Eusebio Sacristán Mena, aquest dissabte al Camp municipal d’Aiguadolç. A partir de les 11 h, futbolistes integrants del mític equip del FC Barcelona conegut com el Dream team (amb jugadors com José Mari Bakero o Julio Salinas) i els Barça Legends jugaran un partit contra els Veterans del futbol de Sitges.

Un cop finalitzi aquest partit, cap a les 12.30 h, es farà l’acte de reconeixement a Eusebio Sacristán Mena, que consistirà en la descoberta d’una rajola amb el seu nom a l’Avinguda de les estrelles, al passatge de Johan Cruyff 14, dins del Camp municipal d’Aiguadolç. Eusebio Sacristán també rebrà una petita reproducció de la rajola amb el seu nom.

Eusebio Sacristán, que viu a Sitges, estarà acompanyat de familiars, amics i antics companys. Durant l’acte, intervindran José Mari Bakero; el president de l’Associació de Veterans de Futbol de Sitges, Jaume Bou; el regidor d’Esports, Jaume Monasterio i l’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.