Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Ladies Open de golf arriba a Sitges amb les millors professionals d’aquest esport

El Club de Golf Terramar acull el campionat amb 126 jugadores de 26 països, de l’1 al 3 d’octubre.

El Club de Golf Terramar estrena el seu nou disseny del camp amb una competició de primera fila internacional, l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya, que porta fins a Sitges, de l’1 al 3 d’octubre, 126 jugadores de 26 països i que representen les millors professionals del golf femení. Aquest dimecres, la platja de la Fragata de Sitges ha estat l’escenari de la presentació del campionat, on s’han fet els parlaments inaugurals i un grup de 10 jugadores que participaran al Ladies Open han fet una exhibició sobre la sorra de la platja.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell Abella, ha destacat que Sitges vol vincular-se definitivament a l’esport femení. Per l’Alcaldessa, “la nostra aposta per l’esport femení és molt clara i, a més, valorem la projecció internacional que ens dóna a Sitges un campionat de primer nivell com aquest”. Aurora Carbonell també ha volgut agrair la feina del Club de Golf Terramar, que amb aquest gran torneig estrena la remodelació del seu camp.

La secretària general de l’Esport, Anna Caula, també ha estat present a la presentació del Ladies Open, ja que la Generalitat s’ha sumat al patrocini del torneig, i ha explicat que “ha arribat l’hora de fer visible l’esport femení i també posem en valor Catalunya com un país amb ànima esportiva, en un gran entorn com és Sitges”.

El President del Club de Golf Terramar, Josep Maria Gassó, ha posat en valor que “Sitges podrà tornar a veure el millor golf femení del món” i ha afegit que “tenir a punt les instal·lacions, amb els nous forats del camp, és un somni”.

El Ladies Open comença divendres al camp de golf de Terramar i s’allargarà fins diumenge, amb la participació de 20 jugadores espanyoles i també d’altres provinents d’Alemanya, l’Argentina, Austràlia, Bèlgica, Brasil, la República Txeca, Dinamarca, Estats Units, Escòcia, Eslovènia, Finlàndia, França, Gal·les, l’Índia, Itàlia, el Marroc, Nigèria, Noruega, el Perú, Sudàfrica, Suècia i Suïssa. 

La informació que genera l’Estrella Damm Ladies Open es pot seguir al seu web oficial: www.mediterraneanladiesopen.com .

 

Galeria d'Imatges