Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament fa difusió de les activitats d’estiu dels clubs esportius de Sitges

El Departament d’Esports actualitza permanentment l’oferta estiuenca de les entitats esportives sitgetanes, a través del web sitges.cat

Els clubs i entitats esportives de Sitges ja estan preparant l’estiu, especialment pel que fa a l’oferta de lleure. Per tal que tota la ciutadania pugui conèixer les diverses propostes esportives, l’Ajuntament actualitza aquesta informació i es pot consultar a l’enllaç del web municipal www.sitges.cat/serveis/esports/activitats-estiu .

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges és el responsable d’incloure les noves informacions que els clubs esportius van generant, per tal que tothom pugui tenir actualitzada aquesta oferta. Precisament, al llarg d’aquestes setmanes, es preveu que les entitats esportives sitgetanes vagin tancant les seves propostes i aquestes es puguin publicar dins del web municipal.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges, Jaume Monasterio, indica que “a Sitges tenim una oferta molt variada per fer esport durant l’estiu” i afegeix que “la voluntat de l’Ajuntament és acompanyar les entitats esportives que organitzen campus o casals, perquè tothom conegui què es fa a Sitges i tothom pugui triar coneixent tota la informació”.

Qualsevol club esportiu interessat en incloure la seva oferta per a l’estiu d’aquest 2022 o bé modificar-la, cal que es posi en contacte amb el Departament d’esports a través del correu esports@sitges.cat .