Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament promou el Segell de Qualitat Esportiva entre els clubs i les entitats esportives

El projecte Segell de Qualitat Esportiva establirà valors comuns en la pràctica esportiva entre els infants
El projecte Segell de Qualitat Esportiva establirà valors comuns en la pràctica esportiva entre els infants
La iniciativa suposarà la implantació d’uns valors esportius conjunts a totes les entitats i clubs del Municipi que treballin amb infants

La regidoria d’Esports inicia el projecte Segell de Qualitat Esportiva, una iniciativa pionera que té com a objectiu establir uns valors comuns pel que fa a la pràctica esportiva entre els infants. La proposta s’ha presentat aquesta setmana a entitats i clubs esportius de la vila per tal que puguin fer les seves aportacions. 

Amb aquest Segell de Qualitat Esportiva, la regidoria es proposa establir els criteris principals que hauria de complir tota organització que promogui l’esport en edat escolar i jove al municipi. Segons ha explicat el regidor d’Esports, Jaume Monasterio, “l’Ajuntament vol fomentar un model esportiu basat en valors, que compleixi amb uns mínims de qualitat esportiva i pedagògica i que sigui adequat a l’edat dels infants”.

El Segell de Qualitat Esportiva és una iniciativa pionera al territori. La seva obtenció es convertirà en un fet diferencial per als clubs i entitats, que acreditarà que estan reconeguts per l’Ajuntament per treballar de manera idònia amb la seva base.

El Segell de Qualitat Esportiva és fruit d’una de les línies de treball del Pla estratègic de l’Esport que es va presentar el passat 30 d’octubre de 2018 a la sessió inicial del Consell Municipal de l’Esport.