Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’Ajuntament realitza obres de reparació a l’skate park

Els treballs s’inicien demà dimarts, 1 de desembre, i consistiran, principalment, en decapar les superfícies malmeses i reparar les escletxes

La Regidoria d’Esports dóna resposta a la primera proposta del consell de Joves de Sitges i inicia les obres de reparació aquest dimarts a les instal·lacions de l’skate park situat al carrer Josep Soler Tasis. Els treballs tindran una durada de dues setmanes, aproximadament, i consistiran en decapar les superfícies malmeses, reparar les escletxes i repintar el terra i la marquesina.

L’Ajuntament recorda que actualment, des del passat 23 de novembre, l’equipament està tancat, arran de la RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya. La resolució especifica que “queda prohibida la utilització d'equipaments esportius que no estiguin supervisats”, motiu pel qual s’ha vist afectat l’skate park. En aquest sentit, la regidoria d’Esports insisteix en la importància de complir amb la prohibició d’accedir a l’interior de l’equipament. La reobertura de l’skate park es preveu fer un cop estiguin enllestits els treballs de millora i depenent de les mesures que dictin les autoritats competents en aquest àmbit.

L’skate park ha estat objecte de diferents remodelacions des que es va estrenar, com les que es van fer el 2014, el 2016, quan es van guanyar 15 metres quadrats de superfície; o el 2018, la més important des de la inauguració de l’espai, que va suposar la reparació d’esquerdes i forats del paviment de la zona de rodament, a més del tub de vora i la barra de lliscar. Els treballs també van permetre millorar l’enllumenat i es va instal·lar un pèrgola i dos bancs per al descans, entre altres.