Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’equip femení del RCD Espanyol guanya per segon any la Sitges Femeni Cup

El CF Suburense paga la seva inexperiència i perd clarament els seus dos partits.
El millor espectacle del futbol internacional femení es va donar cita el passat cap de setmana al Municipal d’Aiguadolç, en el marc de la segona edició de la Sitges Femeni Cup. Per segon any consecutiu, les jugadores del RCD Espanyol es van proclamar diumenge campiones del certamen després de vèncer al Sevilla FC per 2-1, en una final d’infart que es va decidir en els darrers minuts del partit. Les espanyolistes van haver remuntar un gol advers de la sevillista Sara Jiménez als dos minuts de partit, amb un gol de Sara Serna a la primera part i un de Noemí Rubió a la segona, després que la portera espanyolista Cristina aturés tots els atacs del Sevilla FC. D’aquesta manera, el RCD Espanyol revalida el títol aconseguit l’any passat d’una competició, la Sitges Femeni Cup, organitzada per l’Ajuntament i l’empresa Tryptic Comuncacio, que ja prepara novetats de cara a l’any vinent. En la final de consolació, el FC Barcelona es va imposar al Charlton Athletic FC anglès per 4-3. El RCD Espanyol va arribar a la final després d’assolir la primera posició del grup A, imposant-se al Charlton Athletic FC per 4-3 i al CF Suburense per 16-0. Per la seva banda, el Sevilla FC va finalitzar líder del grup B, derrotant al FC Barcelona per 1-0 i al Girona FC per 5-0. En els altres dos partits de la lligueta de la competició, celebrada el dissabte, el Charlton Athletic FC va vèncer el CF Suburense per 15-0 i el FC Barcelona va imposar-se al Girona FC per 4-0. L’equip amfitrió, el CF Suburense, va pagar la seva inexperiència en aquesta mena de torneigs i les noies de Jordi Sabater van patir dues golejades davant del Charlton Athletic i de l’equip campió. Malgrat tot, van donar sempre la cara i intentaran millorar els seus resultats en la propera edició de la Sitges Femeni Cup.