Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L’equip juvenil espanyol de la Copa Amèrica es presenta a Sitges

El Port de Sitges acull la preparació d’aquests joves, igual com ho ha fet amb l’equip femení.

La Copa Amèrica ha desvetllat els integrants del Sail Team BCN, un equip juvenil (de 18 a 26 anys) que competirà en aquesta categoria de la Copa Amèrica i que s’està preparant a les instal·lacions del Port de Sitges. Després que fa unes setmanes es presentés l’equip femení, ara ha estat el torn de l’equip juvenil, on també hi ha una regatista, Neus Ballester, que navegarà al costat d’Albert Torres, Neus Ballester, Marcos Fernández, Martín Wizner, Conrad Konitzer, Nico Martin, Jaime Framis i Antonio Torrado. Aquest acte de presentació s’ha fet aquest dimecres a la tarda al Club Nàutic de Sitges.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell Abella, ha manifestat l’agraïment pel temps que els regatistes s’han estat entrenant a Sitges, ja que considera que “ens ha servit per difondre Sitges com a destinació turística que estima l’esport, la vida saludable i, sobretot, el mar”. Junt amb l’Alcaldessa, també ha pres part de l’acte el President del Club Nàutic, Florenci Almunia, i el President del Port de Sitges, Albert Bertran.

 

Dins de la llarga trajectòria de la Copa Amèrica (nascuda l’any 1851), aquesta serà tan sols la tercera edició que hi ha la categoria juvenil, la Youth America’s Cup. A més del Sail Team BCN hi haurà representació dels sis equips de la Copa Amèrica (Nova Zelanda, Gran Bretanya, Estats Units, Itàlia, Suïssa i França) i se n’hi afegiran sis més: el Sail Team BCN per Espanya i els representants dels Països Baixos, Canadà, Alemanya, Suècia i Austràlia. Aquests 12 equips competiran del 17 al 26 de setembre a Barcelona.