Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les escoles de Sitges competeixen per representar la Vila al torneig escolar de futbol ‘Sortiu i gaudiu’

75 alumnes de Sitges disputaran els partits de classificació, aquest divendres, des de les 17h, a la Cruyff Court Aitana Bonmatí

Representants de 6è de primària de les escoles Miquel Utrillo, Esteve Barrachina, Maria Ossó, Escola Pia i Agnès de Sitges disputaran, aquest divendres a partir de les 5 de la tarda, el segon Torneig escolar 6vs6 ‘Sortiu i Gaudiu’, a la Cruyff Court Aitana Bonmatí. Aquest és un campionat local organitzat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges i la Cruyff Foundation i d’on en sortirà un equip masculí i un equip femení que jugaran contra altres equips de la comarca la següent fase d’aquest campionat, el 12 de maig a la Cruyff Court de Les Roquetes.

Els representants de les escoles sitgetanes seran els guanyadors de la categoria masculina i femenina dels partits que jugaran 75 alumnes. En aquesta edició, hi ha 7 equips masculins i dos de femenins, que es reparteixen amb 2 equips masculins de l’Escola Miquel Utrillo, 1 equip masculí de l’Escola Esteve Barrachina, 2 equips masculins de l’Escola Maria Ossó, un de masculí i un de femení de l’Escola Pia i un de masculí i un de femení de l’Escola Agnès de Sitges.

Els dos conjunts guanyadors de la competició d’aquest divendres passaran a la fase comarcal el dia 12 de maig i, si també en resulten guanyadors, passarien a la Fase nacional que es farà el 2 de juny a Igualada. En cas de continuar progressant, la Fase europea d’aquesta competició es farà a París els dies 6, 7 i 8 de setembre coincidint amb els Jocs Paralímpics. 

L’esdeveniment d’aquest divendres a la Cruyff Court Aitana Bonmatí de Sitges compta amb la col·laboració de les escoles de Sitges i el suport de l’empresa Totesport, a més dels “heros” recentment formats. A partir de les 5 de la tarda, a més dels partits, també s’han previst altres activitats paral·leles, com voleibol, bàdminton, jocs tradicionals o pinta cares, on hi podran participar tots els infants i acompanyants que ho desitgin.