Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 200 persones se citen a Sitges en una marxa nòrdica per a gent gran

Aquesta caminada ha aplegat persones de Bigues i Riells, Collbató, Sant Fruitós de Bages i Sitges en una passejada de prop de 7 quilòmetres per les platges urbanes de Sitges.

Dues-centes set persones han gaudit a Sitges, aquest dimarts, de la 20ena edició de la Caminada de marxa nòrdica per a la gent gran, organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sitges i la Piscina municipal, dins d’un programa que promou la Diputació de Barcelona . 175 participants han arribat a Sitges vora les 10h, on s’hi ha sumat una vintena de sitgetans i sitgetanes més, entre els quals hi havia membres del Centre Excursionista de Sitges i abonats de la Piscina municipal. Els municipis que han pres part d’aquesta iniciativa són Bigues i Riells, Collbató i Sant Fruitós de Bages, a banda de Sitges.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sitges ha explicat que “l’esport i l’activitat física és un molt bon hàbit de salut en totes les edats, com avui hem demostrat amb aquesta caminada amb gent gran” i afegeix que “molts sitgetans i sitgetanes ja tenen el bon costum de sortir a passejar pel nostre entorn fantàstic i avui hem volgut mostrar un dels possibles circuits per Sitges a les persones que ens han visitat”.

La ruta ha tingut un total de 6.621,87 m, amb sortida des de Punta Gaviota a la platja de la Marina d’Aiguadolç fins a Punta Golf, a la platja de les Anquines. El camp de futbol municipal d’Aiguadolç ha servit per concentrar tots els participants i anar vorejant les diferents platges i cales de Sitges, fins arribar a la platja de Terramar.

Al llarg del circuit, sense desnivells importants, els integrants sitgetans de la caminada han fet de guies i han explicat als visitants alguns punts emblemàtics de la Vila, com el Racó de la Calma, el Baluard, el carrer d’En Bosch, la Davallada o la Punta. El tram del Passeig marítim s’ha pogut fer per la zona de vianants o bé per la sorra de la platja. Un cop arribats a Terramar, s’han realitzat uns estiraments musculars i el grup ha dinat als Jardins de Terramar, on han pogut gaudir de l’entorn fins a l’hora de tornada cap a les seves poblacions en autocars que els esperaven a la zona.