Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges acull una prova motociclista del campionat d’Espanya d’Enduro

La prova es desenvolupa diumenge i també passarà per Sant Pere de Ribes i Canyelles, sota l’organització del Moto Club Sitges

Sitges acull una prova del Campionat d’Espanya d’Enduro 2021, aquest diumenge a partir de les 8 del matí amb sortida des de l’Autòdrom, i sota l’organització del Moto Club Sitges. Aquesta és una prova motociclista que passarà per Sitges, però també per Sant Pere de Ribes, Canyelles i Olèrdola. Els participants sortiran en grups de 3 persones cada minut i no es tallen carrers, ja que els pilots estan obligats a seguir les normes de circulació a la via pública. 

L’arribada de la cursa es preveu cap a les 3 de la tarda, quan també es repartiran els premis d’una prova que compta amb el suport de la Federació catalana i espanyola de motociclisme, a més de l’Ajuntament de Sitges. 

Aquest divendres, a partir de les 3 de la tarda, els equips oficials ja podran instal·lar els seus operatius (camions, furgonetes o carpes) als paddocks d’assistència tècnica als pilots. El paddock principal s’instal·larà al carrer Mestre Manel Torrent i estarà restringit a la circulació a partir del carrer Josep Bonaventura Falç, just passat el parc infantil. El segon paddock s’instal·larà a Mas Alba, en terme municipal de Sant Pere de Ribes.