Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges celebra l’11ª Festa de l’Esport

10 entitats de la vila conviden als ciutadans a participar obertament en diferents activitats i propostes que tenen com objectiu fomentar l’activitat física i donar a conèixer les seves instal·lacions i serveis.

Sitges se suma aquesta cap de setmana a l'11ª Festa de l'Esport amb la participació de 10 entitats i clubs esportius.

Aquest cap de setmana, doncs, l'esport serà el protagonista amb activitats ben variades, des de les relacionades amb el mar i la muntanya fins al bàsquet, passant pels escacs  i altres propostes com un cros escolar.

La Festa de l'Esport encoratja als municipis per a que organitzin activitats esportives variades, fent ús de les instal·lacions esportives amb l'objectiu d'apropar l'esport a la ciutadania i donar-lo a conèixer des dels diferents equipaments esportius que hi ha a cada municipi.

L'objectiu de la Festa és promoure la pràctica de l'activitat física i l'esport, a l'hora que es difonen valors educatius propis de l'esport i es dóna a conèixer l'oferta d'activitats.
La Diputació de Barcelona organitza la Festa de l'Esport, que se celebra a tota la província de Barcelona, en cooperació amb la Unió de Consells Esportius de Catalunya, i amb la col·laboració dels ajuntament adherits, entitats esportives i centres d'ensenyament. La Festa de l'Esport va ser reconeguda pel Parlament Europeu el passat mes de febrer com el Dia de l'Esport a Europa.

La informació complerta sobre totes les activitats que s'inclouen a l'11ª Festa de l'Esport a Sitges a :
http://www.sitges.cat/html/sitges_tema_a_tema/esports/index.html