Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges homenatjarà el futbolista Fernando Molinos al Camp Municipal d’Aiguadolç

El reconeixement es farà el diumenge 12 de setembre al migdia, amb el descobriment d’una placa amb el seu nom al Passatge de les Estrelles del futbol.

L’Ajuntament de Sitges, de la mà de l’Associació de Futbol de Veterans de Sitges, retrà homenatge al futbolista Fernando Molinos, el diumenge 12 de setembre, al Municipal d’Aiguadolç. La jornada està previst que comenci amb un partit amistós entre l’Associació de Futbol de Veterans de Sitges i els veterans del RCD Espanyol. Posteriorment, el mateix Molinos descobrirà una placa amb el seu nom al Passatge de les Estrelles del futbol, a les instal·lacions del camp d’Aiguadolç, al costat d’altres figures del món del futbol que han jugat en aquest estadi, com Johan Cruyff, Javier Urruticoechea i Jesús Pereda.

L’acte comptarà amb la presència de les autoritats locals, a més de persones vinculades al RCD Espanyol, l’Associació de Futbol de Veterans Sitges, familiars i amics de Fernando Molinos. Totes les persones que vulguin acompanyar Fernando Molinos en aquest homenatge, cal que facin reserva prèvia al correu electrònic esports@sitges.cat, abans del 8 de setembre, ja que l’aforament serà limitat. Des de l’Ajuntament de Sitges es vetllarà i garantirà que es compleixin els protocols sanitaris contra la COVID19.