Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

El Corpus de Sitges tanca la seva programació aquest cap de setmana

El jurat del concurs de façanes, balcons i finestres visitarà els balcons i façanes de les persones que han participat aquest dissabte i diumenge es lliuraran els premis del Corpus 2023.

La festivitat del Corpus d’aquest 2023 tanca la seva programació aquest cap de setmana. Demà dissabte, el jurat del Concurs de façanes, balcons i finestres visitarà els participants a partir de les 11 h del matí, acompanyat pels carrers de la música de l’Apocadixie Cotton Pickers. També demà, a les 7 de la tarda, el Janio’s Bar, al Cap de la Vila, s’inaugura l’Exposició del 7è Concurs de fotografies del Corpus a Instagram. Aquesta mostra es podrà visitar fins el 3 de juliol. Aquest establiment també té a la venda, durant els dies de l’exposició, el Gin Tònic de Corpus, fet amb una ginebra destil·lada a partir de clavells.

L’últim dels actes serà el repartiment de premis i cloenda del Corpus 2023, diumenge a partir de les 19.30 h als Jardins de la Societat Recreativa El Retiro. Un cop s’acabi la cloenda, el trenet turístic traslladarà els assistents que ho desitgin al santuari del Vinyet, acompanyats per la música dels Apocadixie, i al Vinyet, es farà la tradicional ofrena col·lectiva de clavells a la Verge.