Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Els Gegants Vells de Sitges comencen un Verkami per cloure el seu 125è aniversari

La campanya ha començat aquest migdia i pretén recollir 2.000 euros per als dos grans actes finals de l’aniversari: la pujada a la Trinitat i la catifa de Corpus al Cap de la Vila.

Els Gegants Vells de Sitges estan d’aniversari i volen tancar els seus 125 anys de trajectòria amb dos grans actes que ajudaran a finançar a través de donacions. L’objectiu és aconseguir 2.000 euros en un projecte publicat a la plataforma Verkami. Amb aquests diners, la colla de geganters de la vila vol fer la pujada amb els Gegants Vells a l’ermita de la Trinitat i contribuir amb la confecció de la catifa de Corpus al Cap de la Vila, ja que parteixen de 4.000 euros que ja tenen previstos per aquests actes. Si la recollida dels 2.000 euros del Verkami funciona, els geganters de la vila consideren que amb 6.000 euros serà suficient per abordar aquests dos projectes finals.

El  projecte ja es pot consultar i es poden fer les donacions a https://www.verkami.com/users/1072990 on la colla de geganters ofereix diverses recompenses, segons la quantitat aportada. El dia 27 de juny (d’aquí 40 dies) finalitza el període per recollir els 2.000€ que han de fer possible els dos actes finals dels 125 anys dels Gegants Vells de Sitges.

Les recompenses que la colla dels gegants de la vila ofereix a través de Verkami són un pack de samarreta, bossa i cartell del 125è aniversari per 42€; cartell del 125è aniversari per 1€; fotografia dels gegants en Din A5 per 8€; samarreta commemorativa per 15€; fer-se una foto amb els gegants sense cavallets per 20€; bossa de l’aniversari per 30€; nom a una pàgina de l’ECO junt amb tots els mecenes per 35€: visita comentada per a grup a l’Espai Festes(on es guarden els gegants) per 50€ i posar el nom com  a col·laborador al diploma d’honor que quedarà al menjador de l’ermita de la Trinitat per 100€.      

Amb els 6.000 euros de pressupost per als dos actes finals, la colla dels geganters de la vila afrontarà la logística de l’anada a la Trinitat del pròxim 4 de juny (empresa de senyalització a la via pública i carretera, a més dels tiquets de pas pel peatge de la C-32 dels vehicles que no puguin passar per la carretera de les Costes del Garraf, que es tallarà al trànsit durant unes hores). A més, també preveuen assignar una part a la confecció d’una catifa de Corpus al Cap de la Vila (el diumenge 11 de juny) amb diversos detalls espectaculars.