Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Els Reis d'Orient, amb mascareta i amb totes les mesures de seguretat, reparteixen il·lusió i regals a Sitges

Més de 800 infants han visitat Ses Majestats que els han rebut de manera excepcional per la Covid-19 en un passatge en el qual s’han vist també altres personatges com les carboneres o les Patges reials.

L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a Sitges ha estat marcada aquest 2021 per la Covid-19, i com a novetat s’ha pogut seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. Com cada 5 de gener els Reis d’Orient han arribat puntuals a la vila, però enguany la rebuda oficial s’ha hagut d’adaptar a les restriccions derivades per la pandèmia. Enguany el coronavirus ha obligat a cancel·lar la tradicional cavalcada de Reis i s’ha substituït per una proposta especial  ubicada a la plaça de l’ermita de Sant Sebastià.

Ses Majestats acompanyats per la seves comitives han avançat la visita per poder recollir les darreres cartes dels més menuts de la vila i saludar-los a distància i amb totes les mesures de seguretat i sanitàries anticovid. Més de 800 infants, amb cita prèvia, han recorregut de manera esglaonada el passatge de Benvinguda a Ses Majestats en torns de matí i tarda. El circuit màgic ha inclòs diferents espais dedicats a diferents personatges de la cavalcada com les carboneres o les Patges dels Reis. El darrer espai ha permès a les nenes i als nens assistents lliurar la carta als Reis Mags d’Orient, tot i que no en mà sinó a través d’una bústia per evitar el contacte i garantir la distància física mínima d’un metre i mig.  

Com és costum, Ses Majestats també han rebut les claus de mans de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, per poder repartir els regals en la nit més màgica de l’any.

La Comissió de Reis i la regidoria de Tradicions i Festes han impulsat una iniciativa especial amb imaginació i creativitat per donar la benvinguda dels Reis en un any excepcional amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i, sobretot, mantenir la màgia i la il·lusió.

Galeria d'Imatges