Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

Jordi Andreu López serà el nou president de la Comissió de Carnaval de Sitges

El Ple municipal ha aprovat el nomenament de la nova Comissió per unanimitat.

El Carnaval de Sitges ja té nova Comissió, després que aquest dimecres el Ple municipal aprovés la proposta, presentada per la regidoria de Tradicions i Festes, encapçalada per Jordi Andreu López com a president. Amb ell, també formen part de la nova direcció organitzativa del Carnaval Judith Lázaro Ferrer, Manel Lázaro Ferrer i Quique Delgado Catasús, en les tres posicions que tria el mateix President i que ratifica l’Ajuntament.

A més, la Comissió també estarà formada per tres representants de la Societat Recreativa El Retiro, que seran Sílvia Peñas Borja, Ainoa Zoco Fernández i Iñaki Zárate Sánchez. Pel que fa al Casino Prado Suburense, la seva representació a la Comissió l’exerciran Sandra Rubí González i Sofia Aldeco Cobo. Per l’Agrupació dels Independents, la representació a la Comissió serà per a Francesc Figueres Gabarrella i Judith Guirao Lirón. La figura de la secretaria de la nova Comissió municipal del Carnaval de Sitges recaurà en Oriol Julià Carbonell,  cap del servei de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges.

Amb el nomenament oficial de la nova Comissió de Carnaval, la regidora de Tradicions i Festes, Eva Martín Martínez, explica que “estem segurs que la nova Comissió, amb Jordi Andreu al capdavant, sabrà donar un nou impuls al Carnaval” i assegura que “l’Ajuntament dona total suport a la Comissió, perquè creiem que és una fórmula organitzativa basada en les entitats i en la ciutadania, sempre tenint l’Ajuntament al costat”. En aquest sentit, la regidora Martín ha manifestat que “volem que les entitats es facin seva aquesta Comissió i treballin i debatin sobre el Carnaval des del convenciment que la festa és de les entitats i elles en són les grans protagonistes”.

El nou president de la Comissió, Jordi Andreu López, ha estat vinculat al Retiro i ha estat el president de la comissió de Carnaval de l’entitat retirista. Per tant, compta amb un gran coneixement de l’organització de la festa.

El Carnaval 2024 començarà tal com marca la tradició Dijous Gras, que enguany serà el 8 de febrer, i clourà el 14 de febrer, Dimecres de cendra.

La colla Panxampla’s serà l’encarregada de la figura de Sa Majestat Carnestoltes i la colla Huerto’s serà la responsable de la Reina del Carnaval.