Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

L’Ajuntament de Sitges organitza una festa després de la Rua de la Disbauxa

La festa tindrà lloc a la Sala Tramuntana de l’Hotel Meliá, de les 23 a les 5 hores, i estarà dinamitzada per la Dj Loli Zazou. Per facilitar la mobilitat, s’oferirà un servei gratuït de transport.

L’Ajuntament de Sitges organitza una festa a la Sala Tramuntana de l’Hotel Meliá, després de la Rua de la Disbauxa, de les 23 a les 5 hores de la matinada. Amenitzada per la Dj Loli Zazou, el fi de festa tindrà una capacitat màxima de 500 persones i hi haurà servei de barra. Per facilitar la mobilitat, s’oferirà un servei gratuït de transport, que actuarà de llançadora des del carrer Joan Maragall amb Rafel Llopart fins al Meliá, de les 23 a les 5.30 hores.

Les entrades per assistir a la festa tenen un preu de 10 € i es posaran a la venda el dimarts 14 de febrer, a les 9 hores, al web de Cultura Sitges. La plataforma només permetrà adquirir dues entrades per cada sessió de compra, i aquestes seran nominals; caldrà DNI i data de naixement diferent per a cada entrada per evitar que una mateixa persona compri més d’una entrada.

La finalitat de la festa és oferir una espai d’oci als participants que formen part de la Rua de la Disbauxa, així com per al púbic en general. La festa és complementaria a la que organitza el Casino Prado Suburense al seu Teatre i atenent a que El Retiro, per qüestions tècniques, no pot fer el seu ball. Per dimarts d’Extermini no ha estat possible disposar de la sala al Melià, però l’Ajuntament recorda que l’oci nocturn amplia els seus horaris.