Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festes

L’Ajuntament obre el termini per presentar els projectes per a l’organització del Carnestoltes i la Reina del Carnaval de Sitges 2025

Les colles o entitats han de presentar la seva candidatura a la seu electrònica de l’Ajuntament.

El Carnaval 2024 ja és història i Sitges ja engega les passes per a la propera edició. La regidoria de Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges ha obert el termini d’inscripció per optar a l’organització dels personatges del Carnestoltes i la Reina del Carnaval de Sitges 2025.

Les colles interessades en organitzar els dos personatges principals per al Carnaval de l’any que ve han de presentar una sol·licitud oficial mitjançant Instància General, a la seu.sitges.cat, adreçada al Servei de Tradicions i Festes, abans del dilluns 25 de març.

Les colles han d’exposar, en la sol·licitud, quin és el personatge que volen representar i qui ho assumiria (identificació de l’entitat, colla o col·lectiu), amb  el número de components i una breu explicació de la seva trajectòria dins del Carnaval. La presentació del projecte serà el 29 d’abril al Miramar-Centre Cultural.

Amb aquest termini de presentació de candidatures es dona compliment al punt 3.3 (Elecció dels personatges) del protocol de Carnaval. Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al Servei de Tradicions i Festes, a través del telèfon  938 117 647 o del correu electrònic tradicionsifestes@sitges.cat.

Aquest any 2024, les colles encarregades de l’organització dels personatges han estat Panxampla’s (Carnestoltes) i Huertos (Reina).